ŽELITE NASVET ALI SESTANEK Z NAŠIMI STROKOVNJAKI?

Podjetje Petre šotori hale smo družinsko podjetje z več kot 40 letno tradicijo. Poleg prireditvenih šotorov, našo ponudbo sestavljajo tudi različni skladiščni šotori. Več informacij o našem prodajnem programu www.petre.at .

Vabimo vas, da nas obiščete v našem Showroomu na lokaciji Gewerbepark Süd 26a, 8431 Gralla - Top B 12, kjer smo za vas vsak drugi četrtek v mesecu, med 8. in 15. uro..

V Showroomu si lahko ogledate razstavljene materiale, ki so osnova skladiščnih šotorov ter dobite odgovore na vaša vprašanja.

Če želite sestanek ali ogled na terenu izven obratovalnih ur Showrooma, nam pišite na zelte@petre.si. Kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Obratovalni čas Showrooma v februarju in marcu 2024
četrtek 1.2.2024 Od 8.00 – 15.00
četrtek 15.2.2024 Od 8.00 – 15.00
četrtek 29.2.2024 Od 8.00 – 15.00
četrtek 7.3.2024 Od 8.00 – 15.00
četrtek 21.3.2024 Od 8.00 – 15.00

Veselimo se vašega obiska in sodelovanja.

Kolektiv podjetja Petre šotori – hale d.o.o.

Image title

Nova lokacija Showrooma

Image title


DAN ODPRTIH VRAT - 9.3.2023 - SHOWROOM V AVSTRIJI

Za krepitev trženja blagovnih znamk Petre šotori – hale d.o.o. in Savinjski Oktoberfest na avstrijskem trgu smo podjetje Petre šotori-hale d.o.o. lani novembra odprli Showroom na lokaciji: IGP Süd Völkermarkt 14, A- 9100 Völkermarkt. Showroom zajema notranji ter zunanji del prostorov in ponuja predstavitev naših aluminijastih skladiščnih šotorov, hal, prireditvenih in vip šotorov ter ostalih naših storitev. V Showroomu je možno otipati ter videti naše materiale ter izdelke, ogledati si vzorčni skladiščni šotor, ki je sestavljen iz vseh možnih materialov, ki gradijo naše visokokakovostne aluminijaste skladiščne šotore.

Showroom je za vse zainteresirane odprt od ponedeljka do petka med 8:00 in16:00, ob praznikih je zaprt. Naši strokovnjaki izvajajo sestanke in srečanja z zainteresiranimi poslovnimi partnerji/ strankami vsak drugi četrtek.

V četrtek, 9. marca 2023 smo za vse stranke, poslovne partnerje in interesente organizirali DAN ODPRTIH VRAT. Poleg ponudbe podjetja Petre šotori – hale d.o.o. smo obiskovalcem prestavili tudi tradicijo Spodnje Savinjske doline, kjer ima naše podjetje svoj sedež. Tako so bili z nami hmeljarski starešina, hmeljska princesa, domača pivovarna in slovenski harmonikar. Na dnevu odprtih vrat smo stkali nove vezi, utrdili že obstoječe in sklenili nekaj novih poslov.

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

 

SHOWROOM V AVSTRIJI - Uradno odprtje

Krepitev trženja blagovnih znamk na tujih trgih preko Showroomov v tujini

Namen operacije je krepitev trženja blagovnih znamk PETRE ŠOTORI – HALE d.o.o. in Savinjski Oktoberfest na avstrijskem trgu.

Cilj javnega razpisa je višja dodana vrednost v podprtih podjetjih, krepitev končnih produktov slovenskih podjetij na tujih trgih in pozicioniranje proizvodov slovenskih podjetij višje v globalnih verigah vrednosti, kar prispeva k doseganju specifičnega cilja Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike »Povečanje mednarodne konkurenčnosti MSP«.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj www.eu-skladi.si.


OBVESTILO ZA JAVNOST

Podjetje Petre šotori hale smo slovensko podjetje z več kot 30 letno tradicijo in smo zanesljiv partner številnim kupcem v Sloveniji, Avstriji in drugod v Evropi. Šotori in hale podjetja Petre šotori-hale d.o.o. so visoke kakovosti, skladni z zakonodajo in prilagodljivi željam kupcev. Hitra in kvalitetna montaža ter odličen team še pripomoreta k temu, da je vaša odločitev, za sodelovanje s podjetjem Petre šotori-hale d.o.o., prava.

Za krepitev trženja blagovne znamke Petre šotori – hale d.o.o. in Savinjski Oktoberfest na avstrijskem trgu podjetje Petre šotori-hale d.o.o. odpiramo Showroom v torek, 15. novembra na lokaciji: IGP Süd Völkermarkt 14, A- 9100 Völkermarkt. V Showroomu boste imeli možnost videti in spoznati naše storitve, izdelke ter materiale, ki gradijo naše visokokakovostne aluminijaste skladiščne šotore, oddati svoje povpraševanje in se pogovoriti z našimi strokovnjaki. Showroom – »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.«

Showroom bo za vse zainteresirane odprt

od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00,

ob praznikih bo zaprt.

Vabljeni v Showroom podjetja Petre šotori-hale d.o.o. od 15. novembra 2022 do 15. aprila 2023.»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.«

03 703 21 00