O podjetju

Petre šotori – hale d.o.o. - vaš partner že 30 let.

Splošni podatki o družbi Petre d.o.o.

Ime družbe PETRE ŠOTORI HALE d.o.o.
Skrajšano ime družbe PETRE d.o.o.
Naslov PETRE d.o.o., Čeplje 51, 3305 Vransko
Osnovna dejavnost Dajanje drugih izdelkov za široko rabo v najem in zakup
Registracija 20.12.1990
Osnovni kapital 10.659,00 EUR
Osebe, pooblaščene za zastopanje Petre Jožef, prokurist
Petre Marija, direktorica
Ane Mari Petre Aubreht, izvršna direktorica
Družbeniki Petre Jožef, 100 %
ID za DDV SI76495264
Matična številka 5481082000

Družinsko podjetje »Petre šotori – hale d.o.o.« s sedežem na Vranskem navdihuje in vodi uspešna ter povezana ekipa z »zelenimi« cilji poslovanja že 30 let. Odnosi, odgovornost, odzivnost, iznajdljivost, prijaznost, timsko delo in »zeleno poslovanje« so vrednote, ki jim sledimo in s katerimi uresničujemo naše poslanstvo, ki pravi, da »pokrijemo vse priložnosti«, saj nudimo široko paleto rešitev namenjenih različnim priložnostim. Poleg zanesljive ekipe vam zagotavljamo tudi visoko kvaliteto storitev in materiala naših proizvodov, hitro ter kvalitetno montažo, svetovanje in celovite rešitve.

Podjetje »Petre šotori – hale d.o.o.« smo poleg skladiščnih hal z aluminijastimi oz. jeklenimi konstrukcijami tudi eden največjih slovenskih ponudnikov kakovostnih šotorov različnih dimenzij (prireditvenih, sejemskih, poročnih, VIP, skladiščnih šotorov, šotorov za mobilna drsališča, šotorskih tunelov, lonžirnih in jahalnih šotorov), pagod, paviljonov, hitro sestavljivih paviljonov, odrov, podov, catering opreme in ostalih komponent za uspešno izvedbo najrazličnejših prireditev in dogodkov, ponujamo pa tudi vojaški progam.

Razpolagamo z več kot 40.000 m2 prireditvenih in skladiščnih šotorov za namene najema, na sedežu podjetja pa imamo postavljene tudi skladiščne hale ter upravno stavbo kot naše referenčne montažno – skladiščne in funkcionalne objekte.

Nenehno se prilagajamo spremembam na trgu, dnevno načrtujemo in udejanjamo nove ideje ter skrbimo za zadovoljstvo naših strank.

Smo zastopniki številnih tujih podjetij.

V podjetju imamo že več let vpeljana standarda kakovosti: ISO 9001 in ISO 14001, ponašamo pa se tudi z bonitetno oceno AA+ ter številnimi nagradami in priznanji s področja poslovanja.

Rabljena oprema

Poleg izposoje, je možen tudi nakup rabljene opreme.

Trenutno v prodaji:

03 703 21 00