Projekt: Poročni šotor

Še enkrat se vsem zahvaljujeva za sanjsko poroko, za katero je bila v največji meri zaslužna prav vaša ekipa. Čeprav je bilo na začetki kar nekaj strahu in dvomov, se je izkazalo, da sva se odločila prav. Ne samo da obvladate te zadeve, ampak se znajdete v vseh nepredvidljivih situacijah in ste rešilna bilka in podpora ženinu in nevesti.
Še enkrat hvala in bodite tako super še naprej.

Miha & Tatjana


Projekt: Proslava ob petdeset letnici podjetja in slavnostni zaključek izgradnje nove Centralne čistilne naprave Kasaze

V imenu JKP Žalec d.o.o. se vam zahvaljujem za vaš delež pri organiziranju proslave ob petdeset letnici podjetja in slavnostnem zaključku izgradnje nove Centralne čistilne naprave Kasaze. Vaš profesionalen pristop k izvedbi dogodka je omogočil vsem nam mirno izvedbo ostalih organizacijskih del, ki so potrebna za uspešno izvedbo takšnega projekta. Obletnica in zaključek izgradnje čistilne naprave sta popolnoma uspela, za kar gre zahvala tudi vam.
Hvala lepa!

Matjaž Zakonjšek univ.dipl.inž.el.spec.
direktor JKP Žalec d.o.o.


Projekt: Turnir prijateljstva za pokal Save

V imenu Sava Hotels & Resorts se vam še enkrat iskreno zahvaljujem za vaš vložek pri organizaciji Turnirja prijateljstva za pokal Save. Ta dogodek je za našo skupino izjemnega pomena, zato skrbno izbiramo svoje partnerje. Zaposleni v podjetju Petre ste nam že večkrat dokazali, da znate prisluhniti naročniku in da ste vredni vsega zaupanja. Zahvaljujemo se vam za osebni angažma, saj ste pri dogodku naša desna roka, ki nas vedno opominja na podrobnosti, na katere sami morda pozabimo in nam dajete občutek, da bomo pri vsakem projektu s skupnimi močmi presegli pričakovanja udeležencev. Res je bilo tudi na letošnjem turnirju tako, odzivi udeležencev so namreč izjemno pozitivni in veselim se že nadaljnjih skupnih uspehov.

Saša ZorDirektorica prodaje - MICESava Turizem d.d.


Projekt: Queen's Birthday Party

Za nami je uspešen in nepozaben sprejem v počastitev rojstnega dneva kraljice Elizabete II, ki sta ga z obiskom v Sloveniji še posebej obeležila visoka gosta, grof in grofica Wesseška. Letošnji Queen's Birthday Party je bil tudi največji do sedaj v Sloveniji. Odziv in vtisi udeležencev sprejema so bili izjemni, uspešnost dogodka pa je presegla vsa pričakovanja. Zahvaljujem se vam za pomoč pri organizaciji in izvedbi sprejema, ki brez vas ne bi uspel tako, kot je. Zahvala za uspeh gre tudi vam, ki ste s svojim profesionalnim pristopom in zelo kvalitetnimi šotori ter pagodami ustvarili zelo pristno vzdušje britanske vrtne zabave. Upamo in veselimo se novega skupnega dela z vami!

Sašo Gavrič
Head of Corporate Services
British embassy in Slovenia


Projekt: 1. Festival čokolade v Radovljici

S šotori Petre smo začeli sodelovati lani, na 1. Festivalu čokolade v Radovljici. Letos smo podjetje izbrali za našega dolgoročnega partnerja. To kar mi je všeč pri ekipi šotori Petre je dobro svetovanje, hitra odzivnost in točnost izvedbe. Moje glavno vodilo pri izbiri dobrih poslovnih partnerjev je zaupanje in visoka kvaliteta izvedbe.

Nataša Mikelj, direktorica Turizem Radovljica


Projekt: Otvoritev daljnovoda Beričevo-Trbovlje, Litija, 30. januar 2013

Ekipa Petre šotorov je bila izjemna že v sami fazi priprav na uradno odprtje daljnovoda Beričevo-Trbovlje. Na dan uradnega odprtja sem bila kot glavna organizatorica tako lahko mirna, saj je bilo do takrat z njihove strani vse odlično pripravljeno. Udeleženci niso mogli verjeti, da je tako lep ambient pravzaprav notranjost šotora. Pa še sredi zime smo imeli prireditev na toplem, saj je ekipa Peter Šotorov poskrbela tudi za gretje prireditvenega šotora. Prireditveni prostor, kjer je stal prireditveni šotor, je njihova ekipa pustila prav tak, kot je bil ob prihodu, kar je tudi velikega pomena. Največ mi pomeni, če lahko kot organizatorka velikih prireditev zaupam podizvajalcem, in Petre Šotori so se izkazali za vredne zaupanja.

Katja Krasko Štebljaj, vodja Službe za odnose z javnostmi v družbi Eles d.o.o.


Projekt: Poročni šotor

Sodelovati z ekipo Šotori Petre je super, saj poskrbijo za vse želje naročnika. Z ženo sva imela željo poročiti se pod belimi šotori. V podjetju Petre so nama svetovali nekaj lokacij, ki sva si jih ogledala, postavili so šotor iz najinih sanj, ga kompletno opremili ter priporočili pravi catering. Najina poroka je bila fantastična, vsi gostje so bili navdušeni. Tako kot midva!
Še enkrat hvala celotni ekipi Petre šotori!

Matej in Klavdija iz Ljubljane


03 703 21 00