Proizvodi

Aluminijasti skladiščni šotori

Skladiščni šotori ALU PRO so dani na trg kot celota in so v celoti slovenski proizvod.

Lastna proizvodnja aluminijastih konstrukcij omogoča maksimalno prilagajanje, glede na potrebe naročnika. Za potrebe skladiščenja imamo razvit lasten proizvod, skladen s predpisi in opremljen z dokumentacijo, katera je potrebna za postavitev nezahtevnega objekta. Lastna proizvodnja nam omogoča kratke dobavne roke. Aluminijasta konstrukcija je brez vmesnih notranjih stebrov, vsi spojni elementi pa so jekleni in vroče cinkani.

Glede na kritino lahko izbirate med štirimi tipi:

Prednost našega proizvoda je hitra in enostavna montaža – vse, kar potrebujete, je primerno utrjen teren. Temeljenje skladiščnih šotorov izvedemo s sidrnimi klini dolžine do 120 cm. Za postavitev proizvoda se ne uporabljajo gradbena in betonska dela, prav tako se na mestu postavitve konstrukcijski elementi ne varijo.

Skladiščni šotori so namenjeni skladiščenju opreme, pri katerih nihanja zunanje in notranje temperature ne vpliva na njihovo uporabnost in kvaliteto.

V primeru skladiščenja občutljivih elementov (kartonska embalaža, itd.) nudimo dodatno zaščito z notranjo protikondenčno ponjavo.

Na voljo so tudi različni tipi vrat: PVC vrata, drsna kovinska vrata, sekcijska/rolo vrata, vrata za osebni prehod,…

Aluminijasti skladiščni šotori so tako primerni za skladišča, jahalnice, prekritja viaduktov in ostalih gradbišč ter druge namene.

Rabljena oprema

Poleg izposoje, je možen tudi nakup rabljene opreme.

Trenutno v prodaji:

03 703 21 00