Proizvodi

Aluminijasti montažni skladiščni šotori

Več skladiščnih šotorov, v ospredju skladiščni šotor alu pro 01

Aluminijasti šotori ALU PRO so dani na trg kot celota in so v celoti slovenski proizvod. Aluminijasti skladiščni šotori so kot celota proizvod podjetja Petre šotori-hale d.o.o., skladni s slovensko in evropsko zakonodajo. Opremljeni so z vso potrebno dokumentacijo, ki je potrebna za postavitev nezahtevnega objekta. Velika prednost so kratki dobavni roki. Prednost skladiščnih šotorov je tudi hitra in enostavna montaža ter demontaža. Vse kar se potrebuje je utrjena podlaga oziroma teren. Temeljenje skladiščnih šotorov podjetja Petre šotori-hale d.o.o. se izvede s sidrnimi klini. Za postavitev aluminijastih skladiščnih šotorov se ne izvajajo gradbena in betonska dela, prav tako se na mestu postavitve konstrukcijski elementi ne varijo. Aluminijasti skladiščni šotori podjetja Petre šotori-hale d.o.o. so namenjeni skladiščenju elementov, pri katerih nihanje zunanje in notranje temperature ne vpliva na njihovo uporabnost in kvaliteto.

Pri aluminijastih skladiščnih šotorih material stranic in strešne kritine izbirate sami glede na vaše potrebe in želje. Izbirate lahko med:

  • material PES prevlečen s PVC,
  • valovita pločevina,
  • termoizolacijski paneli.

Skladiščni šotori ALU PRO so dani na trg kot celota in so v celoti slovenski proizvod.

Lastna proizvodnja aluminijastih konstrukcij omogoča maksimalno prilagajanje, glede na potrebe naročnika. Za potrebe skladiščenja imamo razvit lasten proizvod, skladen s predpisi in opremljen z dokumentacijo, katera je potrebna za postavitev nezahtevnega objekta. Lastna proizvodnja nam omogoča kratke dobavne roke. Aluminijasta konstrukcija je brez vmesnih notranjih stebrov, vsi spojni elementi pa so jekleni in vroče cinkani.

Glede na kritino lahko izbirate med štirimi tipi:

Prednost našega proizvoda je hitra in enostavna montaža – vse, kar potrebujete, je primerno utrjen teren. Temeljenje skladiščnih šotorov izvedemo s sidrnimi klini dolžine do 120 cm. Za postavitev proizvoda se ne uporabljajo gradbena in betonska dela, prav tako se na mestu postavitve konstrukcijski elementi ne varijo.

Skladiščni šotori so namenjeni skladiščenju opreme, pri katerih nihanja zunanje in notranje temperature ne vpliva na njihovo uporabnost in kvaliteto.

V primeru skladiščenja občutljivih elementov (kartonska embalaža, itd.) nudimo dodatno zaščito z notranjo protikondenčno ponjavo.

Na voljo so tudi različni tipi vrat: PVC vrata, drsna kovinska vrata, sekcijska/rolo vrata, vrata za osebni prehod,…

Aluminijasti skladiščni šotori so tako primerni za skladišča, jahalnice, prekritja viaduktov in ostalih gradbišč ter druge namene.

Rabljena oprema

Poleg izposoje, je možen tudi nakup rabljene opreme.

Trenutno v prodaji:

03 703 21 00