Aktualno

ALUMINIJASTI SKLADIŠČNI ŠOTORI IN HALE

 

 

 

DAN ODPRTIH VRAT - 9.3.2023 - SHOWROOM V AVSTRIJI

Za krepitev trženja blagovnih znamk Petre šotori – hale d.o.o. in Savinjski Oktoberfest na avstrijskem trgu smo podjetje Petre šotori-hale d.o.o. lani novembra odprli Showroom na lokaciji: IGP Süd Völkermarkt 14, A- 9100 Völkermarkt. Showroom zajema notranji ter zunanji del prostorov in ponuja predstavitev naših aluminijastih skladiščnih šotorov, hal, prireditvenih in vip šotorov ter ostalih naših storitev. V Showroomu je možno otipati ter videti naše materiale ter izdelke, ogledati si vzorčni skladiščni šotor, ki je sestavljen iz vseh možnih materialov, ki gradijo naše visokokakovostne aluminijaste skladiščne šotore.

Showroom je za vse zainteresirane odprt od ponedeljka do petka med 8:00 in16:00, ob praznikih je zaprt. Naši strokovnjaki izvajajo sestanke in srečanja z zainteresiranimi poslovnimi partnerji/ strankami vsak drugi četrtek.

V četrtek, 9. marca 2023 smo za vse stranke, poslovne partnerje in interesente organizirali DAN ODPRTIH VRAT. Poleg ponudbe podjetja Petre šotori – hale d.o.o. smo obiskovalcem prestavili tudi tradicijo Spodnje Savinjske doline, kjer ima naše podjetje svoj sedež. Tako so bili z nami hmeljarski starešina, hmeljska princesa, domača pivovarna in slovenski harmonikar. Na dnevu odprtih vrat smo stkali nove vezi, utrdili že obstoječe in sklenili nekaj novih poslov.

»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj«

Uradno odprtje Showrooma v Avstriji,

Podjetje Petre šotori - hale d.o.o. smo slovensko podjetje z več kot 30 letno tradicijo in smo zanesljiv partner številnim kupcem v Sloveniji, Avstriji in drugod v Evropi. Šotori in hale podjetja Petre d.o.o. so visoke kakovosti, skladni z evropsko zakonodajo in prilagodljivi željam kupcev. Hitra in kvalitetna montaža ter odličen team še pripomoreta k temu, da je vaša odločitev, za sodelovanje s podjetjem Petre šotori - hale d.o.o., prava.

Za krepitev trženja blagovnih znamk Petre šotori – hale d.o.o. in Savinjski Oktoberfest na avstrijskem trgu smo podjetje Petre šotori-hale d.o.o. v torek, 15. novembra odprli Showroom na lokaciji: IGP Süd Völkermarkt 14, A- 9100 Völkermarkt. Showroom zajema notranji ter zunanji del prostorov in vam ponuja predstavitev naših aluminijastih skladiščnih šotorov, hal, prireditvenih in vip šotorov ter ostalih naših storitev. V Showroomu imate možnost otipati ter videti naše materiale ter izdelke, ogledate si lahko vzorčni skladiščni šotor, ki je sestavljen iz vseh možnih materialov, ki gradijo naše visokokakovostne aluminijaste skladiščne šotore. V Showroomu prejmete osnovne informacije, v nadaljevanju pa se dogovorite za srečanje z našimi strokovnjaki, ki vam bodo pripravili ustrezno ponudbo in vam tudi svetovali skladno z vašimi željami. Showroom – »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.«

Na dan uradnega odprtja Showrooma so nas poleg naših partnerjev in zainteresiranih strank, obiskali tudi predstavniki Slovenske gospodarske zveze iz Celovca: direktorica Vesna Hodnik Nikolić in predsednik nadzornega odbora g. Andreas Urbas. Izmenjali smo si informacije ter se dogovorili za nadaljnje sodelovanje.

V podjetju Petre šotori – hale d.o.o. letno na avstrijskem trgu ustvarimo cca 10 % vseh prihodkov, z odprtjem Showrooma pa je naš cilj utrditi omenjeni blagovni znamki in povišati kvoto prihodkov ustvarjenih v Avstriji oz. na nemško govorečem trgu.

Poleg avstrijskega trga je naše podjetje prisotno tudi v Nemčiji, Luxenburgu, na Madžarskem, Hrvaškem in v Italiji.

Showroom bo za vse zainteresirane odprt od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00, ob praznikih bo zaprt.

Poleg izposoje je možen tudi nakup rabljene opreme.

Krepitev trženja blagovnih znamk na tujih trgih preko Showroomov v tujini

Namen operacije je krepitev trženja blagovnih znamk PETRE ŠOTORI – HALE d.o.o. in Savinjski Oktoberfest na avstrijskem trgu.

Cilj javnega razpisa je višja dodana vrednost v podprtih podjetjih, krepitev končnih produktov slovenskih podjetij na tujih trgih in pozicioniranje proizvodov slovenskih podjetij višje v globalnih verigah vrednosti, kar prispeva k doseganju specifičnega cilja Operativnega programa za izvajanje evropske kohezijske politike »Povečanje mednarodne konkurenčnosti MSP«.

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj www.eu-skladi.si.


OBVESTILO ZA JAVNOST

Podjetje Petre šotori hale smo slovensko podjetje z več kot 30 letno tradicijo in smo zanesljiv partner številnim kupcem v Sloveniji, Avstriji in drugod v Evropi. Šotori in hale podjetja Petre šotori-hale d.o.o. so visoke kakovosti, skladni z zakonodajo in prilagodljivi željam kupcev. Hitra in kvalitetna montaža ter odličen team še pripomoreta k temu, da je vaša odločitev, za sodelovanje s podjetjem Petre šotori-hale d.o.o., prava.

Za krepitev trženja blagovne znamke Petre šotori – hale d.o.o. in Savinjski Oktoberfest na avstrijskem trgu podjetje Petre šotori-hale d.o.o. odpiramo Showroom v torek, 15. novembra na lokaciji: IGP Süd Völkermarkt 14, A- 9100 Völkermarkt. V Showroomu boste imeli možnost videti in spoznati naše storitve, izdelke ter materiale, ki gradijo naše visokokakovostne aluminijaste skladiščne šotore, oddati svoje povpraševanje in se pogovoriti z našimi strokovnjaki. Showroom – »Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.«

Showroom bo za vse zainteresirane odprt

od ponedeljka do petka med 8:00 in 16:00,

ob praznikih bo zaprt.

Vabljeni v Showroom podjetja Petre šotori-hale d.o.o. od 15. novembra 2022 do 15. aprila 2023.»Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.«

»ZELENE USMERITVE PODJETJA«

Podjetje »Petre šotori – hale d.o.o.« na trg uvaja »zelene« aluminijaste konstrukcije, ki okolje s CO2 bremenijo 2x manj od evropskega in kar 4,5x manj od svetovnega povprečja.

Podjetje kot novost na trg uvaja aluminijaste konstrukcije za »zeleno« prihodnost našega planeta. Šotori in hale z aluminijastimi konstrukcijami, proizvedenimi iz recikliranega aluminija, ki okolje s CO2 onesnažuje 2x manj od evropskega povprečja in celo 4,5x manj od svetovnega povprečja, so korak dlje v smer »zelenega« poslovanja podjetja ter k ohranjanju »zelenega« planeta.

Skladno z usmeritvami standarda ISO 14001 v podjetju »Petre šotori - hale d.o.o.« skrbimo, da se dotrajane PVC ponjave prodajo po ugodnih cenah za namen pokritja kmetijskih, gradbenih, gozdarskih ter ostalih komponent. V ospredje postavljamo Zero waste proizvodnjo – proizvodnjo brez odpadkov.

zelena usmeritev podjetja
03 703 21 00